Когато става дума за упражнения за отслабване, най-подходящи ще са тези,

...
Когато става дума за упражнения за отслабване, най-подходящи ще са тези,
Коментари Харесай

20 ефективни упражнения за отслабване

Когато става дума за упражнения за намаляване, най-подходящи ще са тези, които натоварват тялото като едно цяло.

Може би сте усещали разликата в дишането си, пулса и цялостната реакция на тялото когато извършите 1 серия клек с тежест, против изпълняването на 1 серия коремни преси.

Това е отговорът на въпроса „ Какви извършения са подобаващи за намаляване, за стягане и за релеф “, защото сходен вид извършения са способни да изгорят повече калории и да подтикват горене на мазнини по-добре, по отношение на други.

Освен по-добър асортимент на извършения, друг основен детайл е прибавянето на тежест.

Въпреки че не е наложително изискване, спомагателното предизвикателство от добавената тежест ще подтиква завишаване на кислородната консумация и метаболизма, което от своя страна ще гори калории даже откакто сте завършили с тренировката си.

Имайте поради: изграждането на мускулна маса е един от най-ефективните способи за изгаряне на мазнини. Колкото повече мускулна маса поддържа тялото, толкоз повече калории ще гори неподвижен. Още една причина да добавите тежести към упражненията си.

И по този начин, без да губим повече време, представяме ви в детайли видео с 20 ефикасни извършения, направено от фитнес инструктора Станимир Михов. Успех!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР